70125011 Start din rejseplanlægning
Afrika Botswana Kenya Marokko Namibia Rwanda Sydafrika Tanzania zanzibar Zimbabwe
Asien Cambodja Indien Indonesien Japan Kina Laos Malaysia Nepal Singapore Sri Lanka Sydkorea Thailand Vietnam
Det Indiske Ocean Maldiverne Mauritius Seychellerne
Europa Island
Mellemamerika Costa Rica Mexico
Mellemøsten Abu Dhabi Dubai Oman
Nordamerika Canada USA
Oceanien Australien Cook-øerne Fiji New Zealand Tahiti
Øvrigt donau
Polarområderne Antarktis Arktis
Stillehavet
Sydamerika Argentina Brasilien Chile Ecuador Peru
Autocamper Badeferie Eksklusivt og unikt Familieferie Grupperejser Kør-selv ferie og roadtrips Krydstogt Kultur og historie Natur og nationalparker Rejser året rundt Romantik og bryllup Rundrejser Safari Skirejser Storbyferie Togrejser
1000
202800
Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

20 dage fra 77.350 kr pr. person
rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Kør den ikoniske og naturskønne tur ad Highway 1 fra San Fransisco til Los Angeles, og fortsæt drømmerejsen i det vestligste USA på Hawaiis tropiske Stillehavsøer.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til San Francisco.

Dag 1-3: San Francisco

Der venter dig et væld af kulturelle og naturmæssige oplevelser, når du besøger San Francisco. Det er en mangfoldig, spændende og farverig by, beliggende på spidsen af halvøen med den ikoniske Golden Gate Bridge, der forbinder bugten med Stillehavet i det ofte tågedækkede stræde. Tag med svævebanen og nyd de betagende panoramaer over byen, eller gå en tur gennem Presidios grønne områder. Kunstelskere vil elske de klassiske udstillinger på de Young Museum og de farvestrålende vægmalerier i Mission District. Fisherman's Wharf er berømt for friskgrillede fisk og skaldyr, og hvis du er heldig, kan du betragte søløverne, der ligger og soler sig ved vandet. Ud for San Francisco ligger øen Alcatraz med det ikoniske og berygtede tidligere fængsel, der er spændende at besøge. For madelskere byder San Francisco på et utal af fornøjelser, lige fra de trendy barer i Castro til Nordamerikas ældste Chinatown og de fashionable restauranter på Union Square.

Udflugter 

Hop-on Hop-off-tur med Skyline Sightseeing og Alcatraz (gruppetur)

Kombinér det praktiske og bekvemme ved et to-dages Hop-On Hop-Off-pas med en sejltur til Alcatraz Island. Passet giver dig friheden til at udforske de største seværdigheder i San Francisco fra en åben bus i dit helt eget tempo. Besøg San Franciscos centrum, Golden Gate Bridge, Golden Gate Park og Sausalito i løbet af dagen, og efter solnedgang kan du beundre byen på en anden måde med en Night Tour. Den egentlige byrundtur varer to en halv time, og der afgår en bus hvert 20. minut. Sausalito-turen varer en time, og der kører en bus hver halve til hele time. Aftenturen afgår kl. 18.30 året rundt, men det er ikke en hop on, hop off-tur. Afrund din rundtur med en sejltur til den berygtede fængselsø Alcatraz. Alcatraz-turen tager typisk 2,5 til 3 timer, inklusive færgeturen. Det er vigtigt at bemærke, at når du er på øen, kan du udforske den i dit eget tempo. Derfor er længden af dit besøg den tid du vælger at bruge her.

Dag 3-5: North Coast-vinregionen

Glæd dig til en sanselig oplevelse i Californiens nordlige vinland med dets bølgende bakker, de frodige vinmarker og et varieret udvalg af rød- og hvidvine. Vinlandet strækker sig over de californiske amters vindyrkningsområder og kaldes også North Coast AVA (American Viticultural Area). Du kan indånde den milde luft i dalene Napa og Sonoma, når du kører gennem de tårnhøje redwood-skove, der munder ud i vidtstrakte marker. Her vil vinelskere føle sig på hjemmebane med udflugter og vinsmagninger, der tilfredsstiller alles smagsløg. Desuden byder dette vinområde på lækre hjemmelavede specialiteter og fantastiske friske råvarer, blandt andet udsøgt gedeost, olivenolie og andre gourmetprodukter. Når det gælder nattelivet, kan du glæde dig til at blive forkælet med stilfulde steder som de elegante vinlounges i Napa Valley og barerne med levende musik i Sonoma County.

Udflugter

Middag ombord på Napa Valley Wine Train Gourmet Express (gruppetur)

Denne dejlige oplevelse byder på kombinationen af en elegant middag og en togtur. Du ankommer til Napa Valley Wine Train Station om aftenen, hvor du tjekker ind på toget. Du får en introduktion til Napa Valley og turen, inden du stiger ombord. Togstammen består af renoverede Pullman-spisevogne fra 1915 og 1917 og Pullman-loungevogne fra 1915. Hvis du får tildelt den første middagsservering, kan du nyde din suppe eller salat og hovedret i spisevognen, mens du kører op gennem dalen. Desserten serveres derefter med kaffe eller te i en af loungevognene på hjemturen. Hvis du er en del af den anden middagsservering, kan du nyde en forret i en af loungevognene på udrejsen og din suppe eller salat, hovedret og dessert i en af spisevognene på hjemrejsen. Besøg køkkenvognen og se kokkene i aktion, eller nyd udsigten over dalen fra observationsdækket, før togturen afsluttes.

Halvdagsudflugt (gruppe) med togafgang kl. 18.30 uden transfer. Startsted er Napa Valley Wine Station. Middagen er inkluderet. Oplys om eventuelle fødevareallergier på forhånd. Let fysisk krævende. Medbring gyldigt billed-ID og vent venligst med at stige ombord til din plads bliver kaldt op. Du kan komme til at dele bord med andre, mens selskaber på fire altid vil blive sat ved samme bord. Du kan medbringe din egen flaske vin mod proppenge. Check venligst ind på stationen en time før toget skal afgå.

Dag 5 -7: Yosemite National Park

Yosemite National Park ligger midt i Sierra Nevada-bjergene i Californien og frister med en lang række storslåede naturskatte. Oplev de majestætiske og gigantiske sequoia-træer, der har vogtet over det barske bjerglandskab i århundreder. Den ikoniske Tunnel View byder på en spektakulær udsigt over Yosemite Valley, mens de tårnhøje granitklipper, Half Dome og El Capitan, fascinerer med deres urgamle storhed. En af de bedste måder at opleve parken på er på en naturskøn vandretur, der bringer dig gennem vidtstrakte engområder og ad romantiske stier. Ved Bridalveil Fall kan du opleve det betagende scenarie, hvor vandet tordner ned ad de høje klipper. Hvis du tager en pause fra den overdådige naturlige skønhed, vil du som kulturelsker finde masser at udforske på Yosemite Museum og Ansel Adams Gallery, som er udstillingssted for den berømte fotografs sort-hvide landskabsbilleder. Den maleriske Yosemite Village er også værd at udforske. Her kan du slappe af med en forfriskende drik på en hyggelig café eller slentre gennem de charmerende gader, som er fyldt med souvenirbutikker.

Udflugter

Udforsk Yosemite National Park på egen hånd

Oplev de imponerende vandfald, sletter og enestående klippeformationer i den verdensberømte Yosemite National Park! Gå en tur gennem Mariposa Grove of Giant Sequoias, der er hjemsted for over 500 ældgamle kæmpesequoias. Nyd de brusende vandmasser ved Yosemite Falls og Sentinel Falls. Besøg også de berømte udsigtspunkter, Tunnel View og Glacier Point, hvorfra du har en virkelig betagende udsigt over Yosemite Valley. Se spektakulære granitformationer, heriblandt Half Dome og El Capitan fra bunden af dalen. Vandreentusiaster kan vælge mellem 1.200 kilometer stier, hvor Yosemite Valley Hike og Glacier Point Road er nogle af de mest populære ruter. Afslut dagen med stjernekiggeri på en skyfri nattehimmel.

Heldags kør-selv-aktivitet uden guide, måltider og transport. Let fysisk krævende. Klæd dig i behageligt tøj og husk solcreme, solhat og vandresko. Husk også dit kamera og vand på flaske. Vær opmærksom på de fornødne tilladelser og medbring det rigtige udstyr, hvis du planlægger at give dig i kast med nogle af de mere krævende vandrestier.

Udforsk Lower Yosemite Falls Trail på egen hånd

Du vandrer i dit eget tempo til Lower Yosemite Falls i Yosemite Valley. Dette vandfald udgør udgangspunktet for det storslåede Yosemite Falls, der er det højeste i Nordamerika. Nyd den korte og overskuelige gåtur gennem det naturskønne landskab i Yosemite Valley, og oplev den smukke udsigt ud over de øvre og nedre vandfald, mens du bevæger dig mod gangbroen ved foden af vandfaldet. Se også, hvordan vandet falder mere end 100 meter og spreder en fin tåge af dråber ud over dig. Husk at tage masser af billeder inden du vender tilbage.

Aktivitet på egen hånd på ca. 40 minutter uden guide og transfer. Entré og måltider er ikke inkluderet. Let fysisk krævende. Husk solhat eller kasket, solcreme, flaskevand og førstehjælpspakning. Den samlede vandredistance er en kilometer med en stigning på 15 højdemeter. Den østlige side af stien er velegnet til kørestolsbrugere.

Dag 7-9: Monterey

Monterey er en billedskøn by beliggende langs Californiens barske centrale kyst på sydspidsen af Monterey Bay. Den karakteristiske kystby har inspireret berømte kunstnere gennem århundreder og er berømt for dens naturskønne omgivelser og det rige undervandsliv. Byens historiske Fisherman's Wharf er i dag stedet med en stribe restauranter og hyggelige forretninger, og så er den udgangspunkt for hvalsafarier. De velbevarede og charmerende adobe-bygninger, der ligger spredt i byen, fortjener en afslappet rundtur, og det samme gør gaden Cannery Row. Monterey Bay Aquarium er utvivlsomt det største trækplaster i området med et unikt design og hundredvis af fascinerende udstillinger, der kaster lys over regionens mange forskellige maritime dyrearter. Den friske fisk og skaldyr topper listen over delikatesser, der kan forkæle dine smagsløg. Hvis du vil have endnu flere naturskønne oplevelser, kan du tage til Carmel-by-the Sea og den berømte 17 Mile Drive, der ligger kun et stenkast væk!

Udflugter

Gruppetur med hvalsafari i Monterey Bay

Monterey Bay er kendt for hvalsafarier, og der findes ikke en bedre måde at prøve lykken på, end på en bådtur. Stig ombord, og nyd panoramaudsigten over den klippefyldte kystlinje, mens du sejler ud. Kryds fingre og håb på, at der dukker en pukkelhval eller delfin op i vandoverfladen og er med til at gøre din dag endnu mere perfekt. Bådens rummelige og opvarmede kahyt er udstyret med gode siddemuligheder, og du kan også nyde en drink og en bid mad i snackbaren. Hold øje med hvaler, delfiner, marsvin og fugle, og glem ikke at nyde den friske havbrise og bølgernes bevægelser.

Halvdagsudflugt (gruppe) med guide og snacks inkluderet. Oplys os venligst om fødevareallergier på forhånd. Let fysisk krævende. Medbring behageligt fodtøj, solbriller og hat/kasket. Husk dit kamera. Denne aktivitet er ikke egnet til børn under 3 år eller gravide kvinder. Hvalobservationer afhænger af tidspunktet på året og kan ikke garanteres.

Udforsk Monterey Bay Aquarium på egen hånd

Bliv klogere på vores oceaner og det kostbare undervandsliv på det pragtfulde Monterey Bay Aquarium. Akvariet giver et fascinerende indblik i den undersøiske verden. Lær mere om bevarelsen af havene og havets naturlige ressourcer, når du udforsker det omfattende akvarium. Det ligger på kanten af Monterey Bay og er et fortrinligt sted at observere hvaler, hajer, havoddere, vandmænd, havskildpadder, pingviner, søpapegøjer og en masse andre former for liv over og under havoverfladen. Se også de lærerige udstillinger om livet i bugten og i tangskovene.

Halvdagsaktivitet uden guide og transport. Entréer og måltider er ikke inkluderet. Let fysisk krævende. Medbring hat, solcreme, flaskevand og behagelige vandresko

 

Dag 9-10: Pismo Beach

Oplev Pismo Beach, den lille retroby på Californiens ikoniske Central Coast-region. Pismo Beach er beliggende på Pacific Coast Highway mellem San Francisco og Los Angeles, hvor du kan gå på opdagelse på de brede strande med de dramatiske klipper i baggrunden og de mange havgrotter og bugter. Du kan afprøve talrige vandsportsaktiviteter her, hvor vinden og bølgerne er helt ideelle til kiteboarding og surfing. Pismo Preserve ligger med udsigt over Stillehavet og byder på vandre- og cykelstier samt mulighed for rideture på hesteryg. Pismo er berømt for at være verdens muslingehovedstad, og det er her, du kan spise dig mæt i muslinger, ledsaget af de bedste vine fra det nærliggende vinområde i San Luis Obispo. Oceano Dunes er de kystnære sandklitter lige syd for centrum, som indbyder til offroad-eventyr. Mellem oktober og februar er Pismo State Beach Monarch Butterfly Grove fyldt med monarksommerfugle. Den legendariske mole i Pismo Beach og den nærliggende strandpromenade er ideelle steder til at opleve de årlige hvalvandringer og fantastiske solnedgange.

Udflugter

Udforsk Pismo Beach på egen hånd

Start dagen med en afslappet vandretur på stierne, der snor sig gennem Pismo Preserve. Hold øje med smådyrene i naturen, og nyd den smukke udsigt over Stillehavet fra de forskellige udsigtssteder. Hvis du vil have et adrenalinsus, skal du prøve en tur i en beach buggy eller stige op på en ATV og køre ud over de populære Oceano Dunes. Bagefter kan du begive dig til klitternes sydside, hvor de duftende eukalyptustræer giver ly til tusindvis af monarksommerfugle. Når sulten melder sig, skal du bestille frisk muslingesuppe serveret i en skål med surdejsbrød på et af spisestederne ved stranden. Brug eftermiddagen på at nyde solen og gå på opdagelse på strandpromenaden. Oplev den smukke solnedgang fra molen, inden dagen går på hæld. Du kan stoppe op ved en af barerne og nyde et glas lokal årgangsvin, inden du vender tilbage til hotellet.

Heldagsaktivitet på egen hånd uden guide og transport. Entréer og måltider ikke inkluderet.

Dag 10-12: Los Angeles

Oplev de funklende seværdigheder i Los Angeles, der også kaldes “englenes by”. Betragt det ikoniske Hollywood-skilt og besøg de berømte studier som Universal og Warner Bros. Tag en spadseretur på Hollywood Boulevard, og se din favoritkendis' navn på den stjernebelagte Walk of Fame. Kunstelskere kan gå på opdagelse på de moderne kunstudstillinger i Getty Center, mens Griffith Observatory har en fantastisk udsigt over byen. Nyd den skæve og flippede atmosfære på Venice Beach og tivolistemningen på Santa Monica Pier. Ikke langt derfra ligger Rodeo Drives stribe af luksuriøse butikker, som er oplagte for alle modeinteresserede. Du skal også nyde en drink på en af de trendy caféer på Sunset Boulevard. Når mørket falder på, kan du danse til en liveoptræden på The Strip, inden du går på opdagelse i byens forbløffende kulinariske tilbud. De spænder fra varme burritos serveret i taco-trucks og unikke LA-cheeseburgere til gourmet-helsekost i Echo Park og designer-sushi i Little Tokyo – du bliver forkælet med alle mulighederne i LA!

Udflugter

Udforsk Venice Beach Boardwalk på egen hånd

Gå en hyggelig tur på den populære Venice Beach Boardwalk i Los Angeles. Du kan nyde den friske havbrise, når du bevæger dig videre gennem et af de mest kosmopolitiske områder i LA, nyder en is og overværer gadeoptræden. Den mere end en kilometer lange strandpromenade er et af de mest perfekte steder at se på mennesker. Strækningen er også rammen om en række trendy caféer, restauranter og madboder, der serverer internationale favoritter. Hold øje med de mange forestillinger og gadeshows, som opføres hver dag af lokale kunstnere.

Aktivitet på egen hånd uden guide og transport. Varighed er 1 time. Entréer og måltider er ikke inkluderet. Let fysisk krævende. Medbring hat eller kasket, solcreme, vandflaske og behagelige vandresko.

Gruppetur til Griffith Observatory

Giv dig i kast med den næsten fire kilometer lange vandretur gennem Griffith Park, hvor du følger stien langs Fern Dell Nature Preserve, der er omkranset af amerikanske sycamore-træer. Undervejs kan du kigge efter gråegern, rødhalet våge og agernspætte. Fortsæt op ad bakken, og følg stien forbi det kunstige vandløb og caféen, The Trails. Nyd panoramaudsigten over Los Angeles’ enorme byområde og besøg de locations, der har været med i film som La La Land, Batman og Terminator. Besøg derefter Griffith Observatory på klippen Mount Hollywood. Observatoriet blev opført i 1935 og har til huse i en art deco-bygning. Nyd den storslåede udsigt over Stillehavet, San Gabriel-bjergene og Santa Monica. Mens du besøger observatoriet, kan du tage et kig i teleskoperne og derefter overvære en forevisning i Samuel Oschin Planetarium. Slut af ved udsigtspunktet, hvor du kan tage det perfekte billede af det ikoniske Hollywood-skilt.

Fælles aktivitet på 2,5 timer med start kl. 10.00. Ingen transport inkluderet. Startpunkt er Greek Theater Box Office ved Griffith Park. Let til moderat fysisk krævende. Minimumsalder er 5 år. Griffith Observatory er lukket på mandage. Mød venligst op 15 minutter før start. Tag behageligt tøj og lukkede sko på, og medbring jakke, vandflaske, solcreme og hat.

Udforsk Santa Monica Pier på egen hånd

Hvis du har tid, og vejret tillader det, anbefaler vi, at du besøger en eller flere af attraktionerne langs den ikoniske Santa Monica Pier. Molen blev færdigbygget i 1909 og er udnævnt til et National Historic Landmark. Start med en afslappet gåtur på molen og nyd den fantastiske udsigt til bølgerne, der slår ind mod sandbredden. Molen regnes for at være den bedste fiskeplads i området med sin rigelige bestand af havaborrer og atlantiske trommefisk. Hvis du er på udkig efter forlystelser, er der et solenergidrevet pariserhjul, en rutsjebane og en traditionel karrusel på stedet. Du kan også tjekke de underholdende gadeartister, tivolispil og de mange boder med deres udvalg af souvenirs og kunsthåndværk. Dernæst kan du gøre holdt ved Heal the Bay Aquarium på stranden og blive klogere på livet i havet ud for kysten. Før du afrunder din rundtur, skal du smage friske skaldyrsdelikatesser på restauranterne og caféerne på havnefronten.

Aktivitet på egen hånd på 2 timer. Entré, transfer og måltider er ikke inkluderet. Afhængigt af andre planer, vejrforhold og den tid, du har til rådighed, er det muligvis ikke praktisk muligt at gennemføre alle de nævnte besøg.

Dag 12-15: Oahu

Oahu, Hawaiis tredjestørste ø, har en righoldig kulturhistorie, fantastiske strande og uberørte tropiske landskaber. Honolulu er Hawaiis hovedstad og det er her, at du finder flådebasen Pearl Harbor. Den ikoniske Waikiki-strand, der har udsigt over Diamond Head-krateret, har et pulserende natteliv med masser af spisesteder og shopping. Besøg også Iolani Palace, det eneste kongelige palads i USA, og Bishop Museum, hvor du kan overvære en hula-forestilling. Tag på snorkeltur i Hanauma Bay og oplev det fantastiske liv i havet. Tag på opdagelse i Windward-kystens smaragdgrønne dale med de rustikke ranches, ananasplantager og sukkerrørsmarker. Her kan du gå gennem verdens største “ananaslabyrint” på Dole Plantation, og nyde en lækker Dole Whip. På Pearl Harbor National Memorial kan du blive klogere på historien om USA's deltagelse i Anden Verdenskrig. Desuden kan du besøge det polynesiske kulturcenter og være med til Ali'I Luau, der er en traditionel fest med lokale retter som imu (ovnstegt svinekød) og lomi-lomi (salat med saltet laks), ledsaget af hawaiiansk underholdning.

Udflugter

Grupperejse til Oahu Grand Circle Island

Besøg Oahus største seværdigheder, og nyd øens skønhed og kultur på denne tur, der starter ved det 200.000 år gamle Diamond Head, Hawaiis ikoniske kegle af vulkansk tufsten. Kryds gennem det eksklusive kvarter Kahala, som også er kendt som 'Beverly Hills of Hawaii'. Kør videre forbi naturskønne Hanauma Bay, der er kendt som Oahus bedste snorkelsted, og nå frem til Halona Blowhole Lookout, hvor havvandet skyder 10 meter op i luften fra et lavarør. Herefter går turen til Waimanalo Town, hvor der er en række planteskoler, som dyrker en bred vifte af eksotiske, tropiske planter. Fra Nuuanu Pali Lookout er der panoramaudsigt over Oahus østlige kyststrækning. Stop op ved Byodo-In-templet, det buddhistiske kloster i Valley of Temples Memorial Park, og få et glimt af Chinaman's Hat, en forhøjning af lava, der minder om de stråhatte, som de kinesiske immigranter bar. Kør videre langs North Shore, der er fyldt med verdensberømte surfstrande, inden du ankommer til den historiske Dole Plantation på 64 hektar. Her hører du om dyrkningen af ananas, bananer, stjernefrugt og sukkerrør, og du kan smage den delikate Dole Whip.

Heldagsudflugt (gruppe) med start kl. 07.00, kun på tirsdage og onsdage og ikke på Thanksgiving, jul og nytårsdag. Transfer fra Waikiki-hoteller, hvor afhentningstidspunkterne kan variere. Madpakke er inkluderet. Informer os venligst om eventuelle fødevareallergier på forhånd.

Arizona Memorial, Honolulu City og Battleship Missouri (gruppetur)

Denne omfattende heldagstur, der er fyldt med oplevelser, starter ved Pearl Harbor Historic Sites Visitor Center. Her besøger du de to museer, Road to War og Attack and Aftermath, der er bygget op med en række multimediedisplays. Se den 23 minutter lange film om det japanske luftangreb, der vises på Pearl Harbor Memorial Theater. Kryds derefter Pearl Harbor-kanalen ombord på et flådefartøj, der bringer dig til Arizona Memorial på Ford Island. Det hvide mindesmærke er bygget over resterne af midtersektionen af det sunkne slagskib. Flere end 1.100 soldater ligger begravet i skibsvraget. Her finder du også marmorvæggen, hvor navnene på alle de omkomne besætningsmedlemmer er indgraveret. Tæt på ligger det ikoniske slagskib USS Missouri for anker. Det var rammen om overgivelsesceremonien, der afsluttede Anden Verdenskrig. Vis din respekt for de faldne, der er begravet på National Memorial Cemetery of the Pacific, som ligger ved Punchbowl Crater. Kør gennem Honolulus bymidte og betragt Iolani Palace, Kawaiahao Church og King Kamehameha's Statue.

Heldagsudflugt (gruppe) med start kl. 07.00. Turen varer 6 timer og 8 timer med transfer. Kun på tirsdage og onsdage og ikke på Thanksgiving, jul og nytårsdag, Honolulu Marathon Day og 7. december. Transfer fra Waikiki-hoteller, hvor afhentningstidspunkter kan variere. Gruppestørrelse på maksimalt 58 personer. 

Dag 15-19: Maui

Maui, der er kendt som “The Valley Isle”, er den næststørste ø i den hawaiianske øgruppe. Den fremhæves for de verdensberømte strande og en utrolig natur. Her kan du udforske Lahaina, den tidligere hovedstad på Hawaii, der er et paradis for surfere. Hovedgaden ved havnefronten er fyldt med traditionelle bindingsværksejendomme og et stort banyantræ dominerer pladsen ved retsbygningen. Øen Molokini, som kun ligger et par sømil væk, er en af kun tre kendte undervands vulkankalderaer i verden og samtidig Hawaiis eneste marinereservat. Det er et fremragende sted at snorkle og observere dybhavets fiskearter. Tag med på en hvalsafari med havbiologer og bliv klogere på pukkelhvalerne. En køretur til Hana byder på en fantastisk udsigt på vejen langs kysten og de frodige dale fyldt med vandfald, som passeres undervejs. I Upcountry Maui kan du slentre gennem Makawao, der er berømt for de hawaiianske cowboys og et levende kunstnersamfund med gallerier, glaspustere og træskulptørværksteder. Her kan du besøge de fascinerende udstillinger på Hui Noeau Visual Arts Center og besøge det 100 år gamle Komoda Bakery, der er kendt for deres lækre flødeskumsfyldte boller.

Udflugter

Snorkeludflugt til Molokini og Turtle Arches

På denne tur kan du snorkle to forskellige steder ud for Mauis kyst. Du skal være på mødestedet mindst 30 minutter før turen starter. Du stiger om bord på en komfortabel ultra-katamaran, der sejler dig til det ikoniske Molokini-krater. Den halvmåneformede ø er et beskyttet havområde, som man kun kan komme til med båd. Du kan dykke ned i det krystalklare vand og opleve farverige fisk, smukke koraller og andre havdyr, der lever på vulkanrevet. Sigtbarheden ved Molokini kan være alt mellem 30 og 40 meter. Hvis vejret tillader det, sejler vi videre til det andet snorkelsted, Turtle Arches. Dette sted er kendt for sine undersøiske lavaformationer og muligheden for at observere grønne havskildpadder. Ombord får du en dejlig morgenmad og frokost med grillede specialiteter.

Halvdagsudflugt (gruppe) med afgang mellem 07.00 og 08.00 fra Pacific Whale Foundation Ocean Store ved Maalaea Harbor Shops. Transfer er ikke inkluderet. Gruppestørrelse er maksimalt 110 personer. Morgenmad og frokost med alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet. Informer os venligst om eventuelle fødevareallergier på forhånd. Snorkeludstyr, snorkelinstruktion, særlige masker til brillebærere og flydeudstyr er inkluderet. Aerosol-solcreme er ikke tilladt om bord. Opbevar venligst kameraer, mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr i en vandtæt taske. 

En eventyrlig Hana-tur

Tag med på denne øko-tur ad den maleriske Hana Highway gennem Mauis frodige landskab. Du kommer igennem naturskønne omgivelser med 620 sving, forbi brusende vandfald og over 59 broer. Undervejs vil din erfarne chauffør og guide fortælle om den gamle hawaiianske kultur, myterne og legenderne. Du kommer gennem Paia, en by på North Shore, der er centrum for surfbutikker og kunstgallerier. Betragt bølgerne, der slår ind mod klippekysten ved Kaumahina State Wayside Park. Se Upper Waikani Falls, også kendt som Three Bears Falls. Besøg den traditionelle hawaiianske landsby Keanae med taromarkerne. Stop op ved Keanae Congregational Church og se bølgerne rulle hen over de forrevne, sorte lavaklipper, og ved Pua'a Ka'a State Wayside Park med de mange områder med regnskov. Hvis vejret tillader det, kan du bade i vandfaldsbassinerne. Det næste stop er Waianapanapa State Park i Hana, som byder på en sort sandstrand, en gejser, et lavarør og havbuer. Afslutningsvis kan du tage turen rundt om Hana Bay og tilbage via Kaupo og Nu'u Refuge.

Heldagsudflugt, der gennemføres tirsdag, torsdag og lørdag året rundt med transfer kl. 06.00. Afhentningstidspunkter kan variere. Gruppestørrelse er maksimalt 15 personer. Morgenmad, frokost og alle éntreer er inkluderet. Informer os venligst om eventuelle fødevareallergier på forhånd. Minimumsalder er 3 år.

 

 

Dag 19: Afrejse fra Hawaii

Efter morgenmaden er der arrangeret privat tranport til den 45 minutter lange køretur til Kahului Airport. Derefter påbegynder du hjemrejsen mod Danmark.

Dag 20: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rundrejse i Californien og på Hawaii, ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

20 dage fra 77.350 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 77.350 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
  • Flyrejse fra Danmark til San Fransisco og retur fra Maui
  • Indenrigsfly Los Angeles-Honolulu og Oahu - Maui
  • Alle lufthavnsskatter
  • 2 overnatninger på The Marker Hotel (Deluxe Room)
  • 2 overnatninger på Napa Winery Inn (King Room)
  • 2 overnatninger på Yosemite View Lodge (Mountain View Room)
  • 2 overnatninger på Monterey Bay Inn (Ocean View King)
  • 2 overnatninger på Cottage Inn By the Sea (King Bed Room)
  • 2 overnatninger på Jamaica Bay Inn (King Bed Room)
  • 3 overnatninger på The Twin Fin (Ocean View Room)
  • 4 overnatninger på OUTRIGGER Kāʻanapali Beach Resort (Premium Ocean View Room)
  • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
  • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
  • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
  • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
  • Opgradering til Business class
  • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
  • Personlige udgifter og drikkepenge
  • Visum og turistskatter
  • Sygdomsafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - las vegas (2)_0

Las Vegas og St. George

  • Oplev Utah med ørkenbyer og nationalparker
  • Et eventyr med spændende aktiviteter
  • Oplev Las Vegas' pulserende atmosfære

12 dage fra 66.390 kr pr. person

Roadtrip: Det bedste af Alaska

Roadtrip i Alaska – den yderste grænse

  • Udforsk gletsjervildmarken
  • Oplev majestætiske Denali, Nordamerikas højeste bjerg
  • Opdag charmerende Fairbanks eventyrlige sider

14 dagar fra 54.140 kr pr. person

USA - Utah - Zion National Park.jpg

Rocky Mountaineer: Las Vegas til Denver

  • Nyd den glamourøse atmosfære i Las Vegas
  • Tag på vandretur og se på fugle i Zion National Park
  • Besøg den berømte Secret Antelope Canyon og Horseshoe Bend Overlook
  • Oplev de ikoniske sandstensbuer i Arches National Park
  • Nyd den naturskønne tur ombord på et luksustog fra Moab til Denver
  • Udforsk de kulturelle, kulinariske og historiske attraktioner i Denver

14 dage fra 42.900 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Big Island, Maui og Kauai: Udendørs aktiviteter og eventyr

  • Eventyr og spændende aktiviteter
  • Regnskov, vandfald og koralrev
  • Big Island, Kauai og Maui

12 dage fra 54.488 kr pr. person

Miami sunset

New York, Miami og Key West

  • Tag på et gastronomisk eventyr i Williamsburg og lær New Yorks mange dufte og smage at kende
  • Sejl gennem den utrolige Everglades National Park i en airboat
  • Nyd Key Wests mange kulturelle og kulinariske højdepunkter på en skøn gåtur

13 dage fra 45.900 kr pr. person

Miami til Key West

Miami til Key West

  • Besøg lokale spisesteder i Miami og smag på det cubansk-inspirerede køkken
  • Tag på opdagelse i Den Mexicanske Golf på jagt efter delfiner og søkøer
  • Svøm, snorkel og sejl i kajak omkring Florida Keys og Key West

14 dage fra 45.900 kr pr. person

Roadtrip: Deep Souths højdepunkter

Roadtrip: Deep Souths højdepunkter

  • Oplev natur, kunst, mad og meget andet i Chattanooga
  • Udforsk den enestående musikhistorie i Nashville 
  • Sejl på Mississippi-floden og nyd New Orleans

14 dage fra 41.900 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Det bedste af Alaska

  • Udforsk gletsjervildmarken i Glacier View
  • Oplev majestætiske Denali, Nordamerikas højeste bjerg
  • Opdag charmerende Fairbanks eventyrlige sider

12 dagar fra 29.790 kr pr. person

Roadtrip til New England Mountains og Cape Cod

Roadtrip til New England Mountains og Cape Cod

  • Benyt smukke Bar Harbor som udgangspunkt til udforskning af Acadia National Park
  • Gå en del af den legendariske vandrerute, Appalachian Trail i White Mountains
  • Oplev pukkelhvaler, spækhuggere og vågehvaler på en hvalsafari omkring Cape Cod

22 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip i USA: Nordøstkysten

Roadtrip i USA: Nordøstkysten

  • Fordyb dig i nogle af USA's største og vigtigste historiske øjeblikke
  • Oplev det storslåede liv i havet på en hvalsafari fra Cape Cod
  • Udforsk alle facetter af verdens mest spektakulære metropol, New York City

16 dage fra 31.600 kr pr. person

USA Roadtrip: Det nordøstlige USA's perler og små hemmeligheder

Roadtrip: Det nordøstlige USA's perler og små hemmeligheder

  • Oplev Boston og nyd den vidunderlige natur i White Mountains.
  • Besøg kunstgallerierne og håndværksbutikkerne i Portland og Rockport
  • Besøg Washington D.C. og fordyb dig i USA's politiske historie

24 dage fra 42.800 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

  • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
  • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
  • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 36.400 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

  • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
  • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
  • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 38.500 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

  • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
  • Udforsk de imponerende nationalparker
  • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 31.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

  • Oplev de naturskønne nationalparker
  • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
  • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 38.990 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

  • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
  • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
  • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 77.350 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

  • Besøg fire af Hawaiis øer
  • Frodig natur og vulkanlandskaber
  • Tropiske badestrande

18 dage fra 79.900 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Sol og eventyr i Florida

  • Eventyr og oplevelsesrige aktiviteter
  • Sol, hav og hvide sandstrande
  • Spændende forlystelsesparker

18 dage fra 65.390 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

  • 3 eksotiske Hawaii øer
  • Tropiske strande og vulkaner 
  • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 35.000 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

  • Fra Wyoming til New Mexico
  • Oplev ørken, gejsere og bjerge
  • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 32.490 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

  • Et ægte road trip på Route 66
  • Tid ved Grand Canyon
  • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 34.690 kr pr. person